Over ons


thecontentmap.nl

De Content Map is gemaakt om te laten zien dat er veel digitale diensten voor consumenten beschikbaar zijn die met instemming van de rechthebbenden hun diensten aanbieden, voor film en tv, voor ebooks, muziek, games, foto’s, animaties, illustraties en beeldende kunst. Of deze diensten nu content aanbieden via de computer, digitale televisie, mobiele telefoons, games consoles of andere digitale apparaten, allemaal maken ze creatieve content op legale wijze digitaal beschikbaar voor de consument. Op deze website vind je ook een pagina waar de soms wat verwarrende technische termen die je online tegenkomt worden uitgelegd, en een pagina met veelgestelde vragen.

De Content Map is gemaakt door vertegenwoordigers van de creatieve sector om iedereen te laten zien waar legaal aanbod te vinden is. Wij begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om legale en illegale sites van elkaar te onderscheiden. Daarom hebben wij hier op een centraal punt een groot en veelzijdig aanbod van diensten bijeengebracht bij wie je er zeker van kunt zijn je er een legaal product aantreft waar je op een faire wijze gebruik van kunt maken. Dat is ook goed om te weten voor ouders en leerkrachten.

Meer informatie over de initiatiefnemers van de Content Map kun je vinden onder de handige links. Hier staan ook andere bronnen van relevante informatie.

We hebben ons best gedaan om The Content Map zo volledig mogelijk te maken, maar als je als aanbieder van digitale content nog geen vermelding op deze website hebt, neem dan contact op met [email protected].

Ook als je andere vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze site hebt, kun je die zenden naar [email protected].